fbpx

Politica de Retur

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR – SC Hermes Trading Serv SRL

CUI: 31043249 | Sediu Social: București Sector 2, Str. Pescărușului Nr. 12 | Nr. Reg. Comerțului: J40/15208/21.12.2012 Website: https://www.kineticperformance.ro/ | Telefon: +40784 266 199 | Email: info@kineticperformance.ro

1. Dreptul la Returnare

1.1 SC Hermes Trading Serv SRL (denumită în continuare „Noi” sau „Compania”) respectă drepturile consumatorilor și oferă posibilitatea de returnare a produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru.

2. Termenul de Returnare

2.1 Clietnul are dreptul să returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, conform legislației în vigoare privind drepturile consumatorilor.

3. Procedura de Returnare

3.1 Pentru a returna un produs, clientul trebuie să contacteze compania la adresa de e-mail info@kineticperformance.ro pentru a primi instrucțiuni suplimentare.

3.2 Produsul returnat trebuie să fie în starea inițială, cu ambalajul original și toate accesoriile incluse.

4. Costurile Returnării

4.1 Costurile directe ale returnării produselor vor fi suportate de către client, conform prevederilor legislației aplicabile.

5. Verificarea Produselor Returnate

5.1 După primirea produselor returnate, vom efectua o verificare a acestora pentru a confirma starea și integritatea acestora.

5.2 În cazul în care produsele returnate nu îndeplinesc condițiile menționate, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea sau de a aplica o taxă de restituire proporțională.

6. Restituirea Sumelor

6.1 Suma achitată pentru produsul returnat, inclusiv costurile de livrare inițiale (dacă au fost aplicate), va fi restituită în termen de 14 zile de la confirmarea recepționării produsului returnat, utilizând aceeași metodă de plată utilizată la achiziționare.

7. Excepții

7.1 Politica de returnare nu se aplică produselor personalizate sau produselor care prezintă semne de uzură sau deteriorare din cauza utilizării necorespunzătoare.

Prin achiziționarea produselor de pe site-ul nostru, clienții confirmă că au citit și înțeles prevederile acestei Politici de Returnare.

Data Intrării în vigoare: 12.12.2023