fbpx

Politica GDPR

POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Hermes Trading Serv SRL CUI: 31043249 Sediu Social: București Sector 2, Str. Pescărușului Nr. 12 Nr. Reg. Comerțului: J40/15208/21.12.2012 Website: https://www.kineticperformance.ro/ Telefon: +40784 266 199 Email: info@kineticperformance.ro

1. Scopul Politicii

1.1 SC Hermes Trading Serv SRL (denumită în continuare „Noi” sau „Compania”) respectă confidențialitatea și protejează datele cu caracter personal ale utilizatorilor, conform cerințelor Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR).

2. Datele Colectate

2.1 Colectăm și procesăm date cu caracter personal ale utilizatorilor în scopul furnizării serviciilor noastre de kinetoterapie.

2.2 Datele colectate pot include, dar nu se limitează la: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, și informații medicale relevante pentru tratament.

3. Scopul Colectării Datelor

3.1 Datele cu caracter personal sunt colectate în scopul furnizării serviciilor noastre și pentru gestionarea relației cu clienții.

3.2 Datele pot fi utilizate și în scopuri administrative, statistice și de marketing, cu consimțământul explicit al utilizatorilor.

4. Securitatea Datelor

4.1 Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva accesului neautorizat sau oricăror forme de prelucrare ilegală.

5. Drepturile Utilizatorilor

5.1 Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa prelucrarea datelor lor cu caracter personal.

5.2 Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări legate de prelucrarea datelor personale, utilizatorii pot contacta compania la adresa de e-mail info@kineticperformance.ro.

6. Transferul Datelor

6.1 Nu transferăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor către terțe părți fără consimțământul explicit al acestora, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

7. Actualizări ale Politicii

7.1 Politica noastră de protecție a datelor poate fi revizuită periodic. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru.

Prin utilizarea serviciilor noastre, utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și sunt de acord cu prevederile acestei Politici de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

Data Intrării în vigoare: 12.12.2023