Serviciu Description

TIPURI DE MASAJ

Masajul de relaxare -stimuleaza circulatia sangelui , fiind o metoda excelenta pentru a scapa de stres si a dobandi o stare de bine.

Masajul therapeutic-este una ditre cele mai eficiente si appreciate forme de terapii alternative folosite in tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor.

Masajul Deep tissue-este un tip de masaj care tinteste masa musculara si tesutul conjunctiv in profunzime, cu scopul de a detensiona si a reda mobilitatea intregului corp. 

Trigger point este o forma de masaj therapeutic de refacere, in care se aplica presiuni directe pe anumite puncte specific ale muschilor cu scopul de a reduce tensiunea acestora si a ameliora durerea.

Masajul antecelulitic- se realizeaza in izometrie cu miscari rapide si cu ajutorul unui gel activator.

Masajul reflexogen-principalul scop al masajul reflexogen, constau in eliminarea toxinelor  si in stimularea functiilor intregului organism.

Masajul sportiv-este o terapie complementara destinate in primul rand atletilor de performanta sau persoanelor care fac miscare in mod regulat, in special exercitii fizice de o intensitate mare.